Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

STRÁŽSKE - INVESTIČNÝ POZEMOK 1413 M2
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ponúkame Vám na predaj investične zaujímavý pozemok nachádzajúci sa pred vjazdom do Strážskeho od Michaloviec na ľavej strane.

Pozemok má rozmery 30 x 47 m s celkovou rozlohou 1413 m2, nachádza sa v osobnom vlastníctve, orientácia: západná, prístupová cesta: asfaltová. V územnom pláne mesta je navrhovaný na výstavbu novej čerpacej stanice PHM.

Má veľký potenciál na výstavbu modernej bezdotykovej samoobslužnej autoumyvárky, ktorá je veľmi populárna a výdatne využívaná majiteľmi automobilov. 

Cena 65 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Pozemky - bývanie
Lokalita
Osloboditeľov
Strážske
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať