Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - SAJÓSZEGED ZÁHRADA S CHATKOU A GARÁŽOU PRI TISZAÚJVAROSI.

Interné ID: 100205609
Ulica: Vasut
Obec: Sajószöged
Okres: Tiszaújvárosi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Záhrady
23 900 €

Popis nehnuteľnosti

MAĎARSKO - Sajószöged, susedná obec obľúbený Tiszaújváros. Ponúkame Vám na predaj upravené záhradu s chatkou a garážou v peknej obci Sajószöged len 3 km od Tiszaújváros.

Výmera pozemku je 789 m2. Na pozemku je drevená chata a priestranná garáž, ovocné stromy, vinič, rozvody vody na polievanie zo studne. 

Cena 23.900 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnost sa nachádza v obľúbenej lokalite pri Tisze a termálnom kúpalisku.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
789 m2
El. napätie:
230V
Voda:
studňa
Kanalizácia:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti