Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MAĎARSKO - ARKA 750 M2 - SUPER STAVEBNÝ POZEMOK.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

MAĎARSKO - ARKA. Ponúkame Vám na predaj pozemok s možnosťou výstavby rodinného domu, alebo rekreačnej chaty v obci ARKA - výmera 750m2.

Top lokalita na bývanie chalupárčenie, neprechodná obec obklopená prírodou a lesmi. Pozemok má šírku okolo 19 m a dĺžka cca 39,5 m. Okolie pozemku - zeleň, stromy, nádherná príroda. Ak rozmýšľate nad bývaním v lone prírody od Košíc iba 50 km neváhajte ma kontaktovať nakoľko pozemky sa rýchlo míňajú. Pozemok sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite sú na ňom vysadené aj ovocné stromy. Príjazdová asfaltová komunikácia. Inžinierske siete sú už na pozemku predpripravené výrazná časová a finančná úspora. 

Cena 17 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. 

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Pozemky - bývanie
Lokalita
FO
Arka
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať