Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - PANYOK PEKNÝ POZEMOK 1.040 M2.

Interné ID: 100205004
Ulica: FO
Obec: Pányok
Okres: Abaúj-Hegyközi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie
14 000 €

Popis nehnuteľnosti

MAĎARSKO - Panyok. Ponúkame Vám na predaj pozemok s možnosťou výstavby rodinného domu alebo rekreačnej chaty v obci Pányok - Maďarsko o rozlohe 1040m2.

Pozemok je nepravidelného tvaru od vstupu je šírka okolo 28 m dĺžka okolo 37 m. Okolie pozemku - zeleň, stromy, nádherná príroda. Ak rozmýšľate nad bývaním v lone prírody neďaleko Košíc neváhajte ma kontaktovať nakoľko pozemky sa rýchlo míňajú. Pozemok sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite je na ňom trvalý porast. Príjazdová spevnená komunikácia. 
Inžinierske siete - elektrina pred pozemkom, plyn a voda sú v dosahu asi 30 m.

Cena 14 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1040 m2

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti