Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

SEŇA - ORNÁ PÔDA VÝMERA CELKOM 156.000 M2 - VÝBORNÁ LOKALITA

Interné ID: 100206370
Obec: Seňa
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Poľnohospodárske a lesné pozemky
0,80 €/m2

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj pozemky - orná pôda Seňa. Po zmene a účinnosti zákona sa rušia obmedzenia pri prevode poľnohospodárskych pozemkov, to znamená že poľnohospodársku pôdu môžu kupovať akákoľvek fyzické alebo právnické osoby, bez potreby preukazovania splnenia akýkoľvek dodatočných podmienok. Plocha: celková výmera pozemkov 156.000 m2, príjazdová cesta panelová. Všetky pozemky sa nachádzajú v obci Seňa, sú pravidelne obhospodarované na rôznych miestach vhodné aj na podnikanie, cca 115.000 m2 v jednom celku, jeden majiteľ.

Cena za 80centov za /1 m2 - pri kúpe v celku Zlava 10%. Celková kúpna cena je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme výlučne advokátskou kanceláriou.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
156000 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti