Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PLOSKÉ - ORTÁŠE POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM IBA 16 KM OD KOŠÍC

Interné ID: 100206316
Ulica: Hlavná
Obec: Ploské
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
169 000 €

Popis nehnuteľnosti

PLOSKÉ - ORTÁŠE TOP LOKALITA. Exkluzívne Vám ponúkame na predaj pekný 4 izbový rodinný dom iba 16 km od Košíc s dobrou dostupnosťou, možnosť prerobiť na dvojgeneračné bývanie.

Dom má nasledovné dispozičné členenie: Prízemie pozostáva z obývacej miestnosti s kuchynskou častou a pivnicou. Na poschodí sa nachádzajú 3 samostatné izby, kúpeľňa s WC, technická miestnosť, kuchyňa a vstupná hala. Vykurovanie pomocou gamatiek, okná a dvere sú drevené. 

Na dvore je garáž s malou dielničkou, sklad, odkladací a hospodársky priestor. Pozemok má celkovú výmeru 857 m2, zastavaná plocha odhadom okolo 100 m2, upravená záhrada. Jedná sa o plne funkčný a udržiavaný rodinný dom s možnosťou nasťahovania alebo úprav podľa vlastného uváženia.

Cena 169 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
100 m2
Plocha pozemku:
857 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
Voda:
studňa
Kanalizácia:
žumpa
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti