Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - SÁROSPATAK STAVEBNÝ POZEMOK V BLÍZKOSTI KÚPALISKA.

Interné ID: 100206025
Ulica: Fo
Obec: Sárospatak
Okres: Sárospataki
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie
20 000 €

Popis nehnuteľnosti

MAĎARSKO - SÁROSPATAK. Ponúkame na predaj pekný stavebný pozemok  v mestskej časti Sárospatak-Végardó, v usporiadanej vilovej štvrti, v tichej ulici. 

Pozemok je oplotený, momentálne je na tretine pozemku vysadených 17 bohato rodiacich ovocných stromov, zvyšok plochy je vhodnej na záhradkárčenie. Na pozemku sa nenachádza žiadna stavba.


Je možné farmárčiť ale aj postaviť či vytvoriť dom nový dom, pretože 30% sa dá zastavať, je vhodný na výstavbu jednopodlažného dedinského domu do výšky 4,5 metra.


Inžinierske siete sú dostupné zo susednej ulice, cca. 30 metrov od hranice pozemku.
Je výbornou voľbou aj pre investorov, vzhľadom na budúci rozvoj kúpeľov. Kúpele Végardó necelý kilometer, centrum mesta 2 km, autobusová zastávka 1 minútu chôdze.

 

Cena 20.000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
884 m2

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti