Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - JAZERO RAKACA - POSCHODOVÁ 3 IZBOVÁ CHATA, KUCHYŇA, PRI JAZERE S TERASOU.

Interné ID: 100205980
Obec: Szalonna
Okres: Edelényi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
115 000 €

Popis nehnuteľnosti

Maďarsko - JAZERO RAKACA pri obci Szalonna iba 45 minút od Košíc. Kompletná rekonštrukcia, nová strecha, nová elektrina. Zažite atmosféru pohody s výhľadom na Jazero - na poschodí sú 2 izby, WC, pohodlné spanie pre 4 osoby, zastrešená terasa s výhľadom na jazero. Na prízemí kuchyňa s jedálňou, ďaľšia obytná miestnosť, kúpeľňa s WC.

Objavte atraktívnu chatársku lokalitu v peknom prostredí s upraveným jazerom, dostatkom zelene a priaznivým klimatickým prostredím - liečivé účinky pre astmatikov, dýchacie cesty. Chata je murovaná v plne funkčnom stave, vhodné aj na výhodný prenájom - investícia. Na pozemku predpríprava na terasu.

Pozemok 300 m2 mierny svah k vode 5 min. IS :  elektrina, voda a kanalizácia. Energetický certifikát D. Cena 115 000 € je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
80 m2
Plocha pozemku:
300 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti