Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MAĎARSKO - ABAÚJVÁR ZACHOVALÝ 2 IZBOVÝ VIDIECKY DOM

79 900 €
Maďarsko - Abaujvár. Ponúkame Vám na predaj vidiecky dom vo veľmi dobrom technickom stave v obľúbenej pohraničnej obci iba km od Kechneca. 

Celková úžitková plocha domu je 80 m2 a pozostáva z 2 samostatných izieb, kuchyňa, kúpeľňa, WC, terasa. Na pozemku s výmerou 1230 m2 je samostatný altánok vhodný na grilovanie, príjemné posedenie.

Všetky IS : vodovod, kanalizácia, elektrina, plyn. Kúrenie plynovými gamatkami. Stav objektu: interiér pôvodný stav vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. 

Cena 79 900 €  je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí. Pomôžeme Vám pri vybavení LAKCIM karty ( pobytová karta). 

Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Budova
Lokalita
Petofi
Abaújvár
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
80 m2
Plocha pozemku:
1230 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
vlastnosti nehnuteľnosti

Informatívna úverová kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať