Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MAĎARSKO - VEGARDÓ 2,5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V PÔVODNOM STAVE, BLÍZKO KÚPALISKA.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

MAĎARSKO - VEGARDÓ 2,5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V PÔVODNOM STAVE, BLÍZKO KÚPALISKA.

Dom s podlahovou plochou 85 m2 sa nachádza na pozemku s celkovou rozlohou 548 m2. Dispozícia ako na nákrese vstupne chodby - verandy, 2 izieb, komory, špajze, kuchyne a kúpeľne s toaletou. Strešná krytina škridla. Dvere a okná boli vymenené za plastové, na oknách boli osadené žalúzie a siete proti hmyzu. IS: elektrina, obecný vodovod a kanalizácia, studňa, plyn  kúrenie je zabezpečené radiátormi. RD je v obývateľnom stave s možnosťou využitia na trvalé bývanie. Bezproblémová lokalita. Obec má dobrú občiansku vybavenosť - rôzne obchody, pošta. Plusom je blízke kúpalisko. Nakoľko dom má viac vchodov je ideálne aj na vytvorenie apartmánov na prenájom.

Cena 53 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Budova
Lokalita
Végardo
Sárospatak
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
85 m2
Plocha pozemku:
548 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať