Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - TISZACSEGE - POSCHODOVÁ CHATA SO SLAMENOU STRECHOU, TERASA, PRI RIEKE TISZA A TERMÁLNOM KÚPALISKU.

Interné ID: 100205436
Obec: Tiszacsege
Okres: Balmazújvárosi
Kraj: Hajdú-Bihar
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
69 000 €

Popis nehnuteľnosti

MAĎARSKO - mestečko Tiszacsege v tesnej blízkosti Tiszy. Ponúkame Vám v Exkluzívnom zastúpení na predaj veľmi peknú murovanú chatu s 2 terasami, vírivkou, po novej kompletnej novej rekonštrukcii na brehu rieky Tisza, iba 5 minút peši od celoročne využívaného termálneho kúpaliska v mestečku Tiszacsege, reštaurácia Csarda, domáca pekáreň v obci, lekáreň, nákupné centrum, požičovňa člnov.

Investujte s istotou do nehnuteľnosti v krásnej prírode, raj rybárov, lesy, výborná infraštruktúra, služby na vysokej úrovni a termálne kúpalisko za plotom.

Chata má na prízemí izbu, kuchyňu, kúpeľňu s WC a na poschodí priestrannú miestnosť na spani, bočné odkladacie priestory s menšou terasou a výhľadom na rieku Tisza. Chata je zariadená nábytkom, TV, kuchyňa, terasa s výhľadom na záhradu, vonkajšie posedenie s krbom, priamy prístup k rieke. Pod chatou je úložný priestor vhodný na skladovanie lodí, rybárskych potrieb. Úžitková plocha je 65 m2. Pozemok 238 m2. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená vrátane nábytku, tak ako na fotkách. IS : voda, elektrina, odpad, plyn na pozemku, internet. Obec je vzdialená 125 km od Košíc cca 85 min jazdy po diaľnici.

Cena 69 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
65 m2
Plocha pozemku:
238 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
C
Kanalizácia:
žumpa
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno - 2
Vykurovanie:
vlastné

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti