Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MAĎARSKO - PEKNÝ REKREAČNÝ ZRUB PRI TERMÁLNOM KÚPALISKU.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

MAĎARSKO - mestečko Tiszacsege. Ponúkame Vám na predaj v Exkluzívnom zastúpení zrubovú drevenú obývateľnú rekreačnú chatu iba 5 minút peši od termálneho kúpaliska v Tiszacsege, reštaurácia Csarda, lekáreň, nákupné centrum, obchody, pekáreň, požičovňa člnov. 

Investujte s istotou do nehnuteľnosti v krásnej prírode, raj rybárov, lesy, výborná infraštruktúra, služby na úrovni a celoročné termálne kúpalisko za plotom.

Chata má 3 izby, kuchyňu a kúpeľňu s WC. Stavba je drevená Zubová chata typu Poniklec - Československá výroba. Obec je vzdialená 130 km od Košíc cca 90 min jazdy z Košíc. Úžitková plocha je 60 m2. Pozemok 300 m2. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená vrátane nábytku, tak ako na fotkách. Chata sa nachádza na udržiavanom pozemku vo veľmi tichej lokalite. IS : voda, elektrina, odpad, internet. 

Cena 27 000 € možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Chata
Lokalita
Viola út
Tiszacsege
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
60 m2
Plocha pozemku:
300 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať