Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ - NOVÁ CENA - TERASA - MICHALOVSKÁ 3 IZBOVÝ LUXUSNÝ MODERNÝ BYT 69 M2, LODŽIA, PRÁČKA
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

REZERVOVANÉ - NOVÁ CENA - Ponúkame Vám na predaj moderne zrekonštruovaný klimatizovaný 3 izbový byt so zasklennou lodžiou na Michalovskej ulici, Terasa, Košice - Západ. Byt je ihneď k dispozícii.

Nová kompletná rekonštrukcia a zmenená dispozícia - návrh a realizácia prostredníctvom architekta. Nové rozvody vody, elektriny, vody, odpadu a nové radiátory. Výmera bytu je 69 m2, má zasklenú lodžiu, vnútorný šatník a vonkajšiu komotu. Nachádza sa na 1. poschodí z 8 s výťahom, kompletná rekonštrukcia obytného domu, zateplený, nová strecha, výťah. V izbách je plávajúca podlaha, na chodbe a v kúpeľni dlažba, nové sadrové strierky, v izbách plastové okná so žalúziami, úsporné bodové svietidlá s ambientným ovládaním, obložkové zárubne a interiérové dvere. Vybavenie kúpeľne: priestranný sprchovací kút, dvojumývadlo so skrinkou, zrkadlo, práčka so sučičkou, LED osvetlenie. Samostatné WC - geberit. Vybavenie kuchyne: rohová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a kompletným vybavením spotrebičmi, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, varná doska indukcia, multifunkčná rúra, digestor, dres s batériou. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia, v byte sa nebývalo. Kúrenie: centrálne. Výhody: slnečný, pekný výhľad, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, zateplený bytový dom, OC Galéria.

Cena 209 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
3-izbový byt
Lokalita
Michalovská
Košice-Západ
Celková výmera
69 m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
69 m2
Úžitková plocha:
69 m2
Poschodie:
1
Loggia:
áno
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať