Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - KOMLOSKA 8 IZBOVÝ ZREKONŠTRUOVANÝ RD VCHODNÝ AJ AKO PENZIÓN

Interné ID: 100204101
Ulica: Fo út
Obec: Komlóska
Okres: Sárospataki
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Vila
105 000 €

Popis nehnuteľnosti

MAĎARSKO - Komloska v blízkosti Sárospataku. Ponúkame Vám na predaj rodinnú vilu ktorá bola postavená v roku 1996 z tehál.

Objekt o celkovej podlahovej ploche 420 m2 na troch poschodiach, má 3 veľké haly a 5 ďalších izieb. 2 kuchyne, 2 kúpeľne a 4 WC. Prízemie vily pozostáva z haly s denným barom a veľkou vonkajšou terasou pre väčší počet osôb. Dom je napojený na IS okrem plynu. Zo zadnej časti domu sa dostaneme do 26 m dlhej vinnej pivnice. Nakoľko je to tokajská vinohradnícka oblasť s krásnou prírodou, lesmi a zeleňou je ideálne pre milovníka prírody. K domu sa dá zaobstarať vinica poprípade les.

Cena 105 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
420 m2
Plocha pozemku:
2000 m2
Zastavaná plocha:
150 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
8
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti