Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MAĎARSKO - MÉRA 5 IZBOVÝ POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM S VEĽKÝM POZEMKOM 1 080M2.

93 000 €
MAĎARSKO - Méra. Ponúkame Vám na predaj 5 izbový plne funkčný rodinný dom so zateplenou fasádou, s podlahovou plochou 140m2 v obci Méra vzdialenej 30 km od Košíc.

RD sa nachádza na pozemku s rozlohou 1080 m2. Členenie domu, prízemie : vstupná chodba, 3 izby, kuchyňa s komorou, kúpeľňa s toaletou. Na poschodí sa nachádza galéria, samostatná toaleta a 2 izby. IS: elektrina, plyn, obecný vodovod + kanalizácia, ústredné kúrenie domu kotol na tuhé palivo 2 ročný + plynový kotol. Za domom sú hospodárske murované budovy, veľká záhrada s ovocnými stromami, studňa na polievanie. Energetický certifikát D.

Cena 93 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
Fo
Méra
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
140 m2
Plocha pozemku:
1800 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
vlastnosti nehnuteľnosti

Informatívna úverová kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať