Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MAĎARSKO - SZALONNA 4 IZBOVÝ POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM S VEĽKÝM POZEMKOM 2000 M2

53 000 €
Maďarsko - SZALONNA. Ponúkame vám na predaj pekný 4 izbový tehlový rodinný dom s úžitkovou plochou 180 m2 v obci Szalonna vzdialenej 50 minút od Košíc.

Nachádza sa na pozemku s rozlohou 2000m2. Členenie domu, prízemie: vstupná chodba, komora, kuchyňa s jedálňou, samostatná toaleta, vchod do garáže. Poschodie: galéria, 4 izby, kúpeľňa s wc, výstup na povalu. Podlaha: dlažba, pvc. Steny: omietky. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák. Kúrenie: radiátory - kotol na tuhé palivo. Strecha rodinného domu je sedlová, eternit. V dome sú komplet inžinieske siete : elektrina, obecný vodovod, kanalizácia, plyn, optický internet. Rovinatý pozemok rozdelený na okrasnú a úžitkovú časť s možnosťou pestovania a sadenia, v záhrade sú ovocné stromy. Cena 53 000 € je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
Fo
Szalonna
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
180 m2
Plocha pozemku:
2000 m2
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
vlastnosti nehnuteľnosti

Informatívna úverová kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať