Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ROZHANOVCE - 3 IZBOVÝ MODERNÝ RD S TERASOU, NOVOSTAVBA KOMPLETNE ZARIADENÁ.

350 000 €
TOP CENA V DANEJ LOKALITE - Ponúkame Vám na predaj priestranný 3 izbový rodinný dom kolaudovaný pred 5 rokmi priamo v obci Rozhanovce na kľudnom mieste s výhľadom na lúky a lesy, Košice - okolie. 

RD má 2 samostatné izby, halu s kuchyňou, krbom a jedálňou, technickú miestnosť, predsieň, kúpeľňu so sprchovacím kútom, umývadlom a WC, samostatné WC s umývadlom, priestrannú terasu, vstavaná skriňa na chodbe, v spálni a odkladacie priestory na vstupnej chodbe.

Kuchynská linka vrátane všetkých spotrebičov, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, multifunkčná rúra, vstavaný kávovar, umývačka riadu, kameninový dres s batériou.

Na pozemku je záhradný domček na náradie, prístrešok na parkovanie. V dome je nainštalované podlahové kúrenie, 2 x klimatizácia, v kúpeľni sú obklady, dlažba a sanita, umývadlo so skrinkou, zrkadlo, v technickej miestnosti bojler na ohrev vody, práčka a sušička. Alarm a kamerový systém, okná vo farbe Antracit, strecha lesklá škridľa.

Tepelno-izolačné vlastnosti domu – kategória A1. Zastavaná plocha: 180 m2, obytná plocha: 110 m2, terasa: 40 m2, pozemok celkom 340 m2. 

Upravené okolie domu, záhradka, okrasné rastliny a kríky, chodníky s dlažbou a kamením.

Dom je v perfektnom stave, prívod obecného vodovodu, elektriny, kanalizácia a Antik internet v dome. Celkové náklady do 120 eur na mesiac. Predáva sa vrátane zariadenia a vybavenia.

Cena 350 000 €  je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
Lesna
Rozhanovce
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
110 m2
Plocha pozemku:
340 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
A
vlastnosti nehnuteľnosti

Informatívna úverová kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať