Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

JUH - ŽELEZNÍKY OSTRAVSKÁ PEKNÝ 3 IZBOVÝ BYT 66 M2, LODŽIA.

Interné ID: 100206367
Ulica: Ostravská
Obec: Košice-Juh
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
180 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj veľmi pekný 3 izbový byt s klimatizáciou, zasklená lodžia v zateplenom a zrekonštruovanom obytnom dome, Košice - Juh, časť Železníky - Ostravská ulica. Výhodné aj ako investícia možnosť výhodne prenajať.

Dispozične je byt 3 izbový, kuchyňa prepojená s obývacou miestnosťou a lodžiou, 2 samostatné izby, kúpeľňa s vaňou, umývadlo so skrinkou a zrkadlom, WC. Plocha: úžitková 66 m2.

Nachádza sa na 2. poschodí z 8 s výťahom. Podlaha: plávajúca v chodbe, v kuchyni a v izbách, dlažba kúpeľňa a WC. Steny: nové omietky. Okná: plastové v izbách, lodžia zasklená. Vybavenie kuchyne: nová rohová kuchynská linka, sporák, rúra, digestor, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou. Na chodbe je vešiaková zostava a skriňa, komora s práčkou.

Byt je možné kúpiť s kompletným zariadením vo všetkých izbách, kuchyňa vrátane všetkých spotrebičov, svietidiel a nábytku, TV, internet, klimatizácia. Konštrukcia objektu: zateplená. Kúrenie: centrálne, radiátory. 

Výhody: Blízkosť obchodného centra OC Cassovia, luxusný, slnečný s orientáciou juhozápad, pekný výhľad, tiché prostredie, veľa zelene, škola, škôlka, zastávka autobusu, zateplený bytový dom, pekné spoločné priestory. Energetický certifikát C.

Cena 180 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
66 m2
Poschodie:
2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
C
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti