Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - GONC NOVOSTAVBA 4 IZBOVÉHO RD 100 M2, POZEMOK 852 M2

Interné ID: 100206275
Ulica: Karoly Irenneusz Jozef ut
Obec: Gönc
Okres: Abaúj-Hegyközi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
139 000 €

Popis nehnuteľnosti

Maďarsko - Gonc obľúbená a vyhľadávaná obec na bývanie a relax. Ponúkame Vám na predaj 4 Izbovy dom s úžitkovou plochu 100 m2, krytá terasa 21 m2, postavený na pozemku s celkovou rozlohou 852 m2, výborná lokalita.

Dom v štádiu uzavretej hrubej stavby, nový majiteľ má možnosť dokončiť si stavbu podľa vlastných predstáv, predpríprava elektrických rozvodov, komím na krb. 

Moderný rodinný dom s dobrou dispozíciou : Hala s kuchyňou a možnosťou výstupu na krytú terasu, 3 samostatné izby, vstupná chodba, kúpeľňa, WC. Pozemok je rovinatý. Kúrenie je projektované na elektrický kotol, vnútorný krb. Siete: elektrina, voda obecná, kanalizácia, optický internet, zateplenie minerálna vlna. Energetický certifikát A+.

Dom je postavený z keramických panelov 20 ročná záruka, plechová strecha vo farbe Antracit, zateplenie, parozábrana, plastové okná 3 sklo v antracitovej farbe, hlinikové vstupné dvere. Parkovanie je možné na pozemku. Nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej a obľúbenej lokalite Slovákov. 

Cena 139 000 € je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou.

Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
852 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
A
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa
Kanalizácia:
žumpa
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti