Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

STARÉ MESTO - KUZMÁNYHO 4 IZBOVÝ BYT PO NOVEJ REKONŠTRUKCII.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Staré Mesto - Kuzmányho sídlisko. Ponúkame Vám na prenájom 4 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii s úžitkovou plochou 79m2. Nachádza sa na 7.poschodí v zateplenom obytnom dome s novým výťahom.

Dispozícia bytu: vstupná chodba, obývačka, tri izby so samostatným vchodom, kuchyňa, kúpeľňa, samostatná toaleta s umývadlom, lodžia, pivnica.

K dispozícií je aj spoločenská miestnosť na prízemí na odkladanie bicyklov a pod. Byt je kompletnej rekonštrukcii, nová kuchynská linka vrátane spotrebičov - chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, varná doska, automatická práčka, tv + internet Antik, prenajíma sa bez nábytku.

Nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite blízko centra mesta s dobrou občianskou vybavenosťou. Cena 950 €/mesiac vrátane energií a internetu. Požiadavky majiteľa - pracujúci, nefajčiari, depozit vo výške dvojmesačného nájmu.

Byt sa prenajíma dlhodobo, minimálne na jeden rok.K dispozícií ihneď. 

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Prenájom
Typ
4-izbový byt
Lokalita
Kuzmányho
Košice-Staré Mesto
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
79 m2
Poschodie:
7
Loggia:
áno
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať