Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MAĎARSKO - NOVAJIDRANY - RODINNÉ SÍDLO S FANTASTICKÝM POZEMKOM.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

MAĎARSKO - Novajidrány. Ponúkame Vám na predaj veľmi pekné rodinné sídlo s pozemkom 12 300m2, plus ďaľšie dve nehnuteľnosti, ktoré sú na pozemku. Dom je po kompletnej vnútornej rekonštrukcii a nachádza sa v obci Novajidrány len 30 minút z centra Košíc po novej diaľnici.

Dispozícia - členenie:

1 x rodinný dom 250m2 . Jedná sa o poschodový dom o celkovej ploche 250 m2, každé poschodie má 125 m2, dom je postavený z plných tehál - prízemie a poschodie je kváder. Hrúbka obvodových múrov 40cm.

Prvé poschodie prešlo kompletnou rekonštrukciou leto 2022: nové elektrické rozvody, nové rozvody vody a odpadu, nová plávajúca podlaha, omietky, plastové okna - biela/antracit, kúpeľňa, WC, dlažba, obklad, kúrenie, všetky svetlá sú ledkové. Na poschodí sa nachádzajú 4 izby, kúpeľňa s WC, kuchyňa s jedálňou a chodba. Na prízemí sa nachádzajú 4 miestnosti a veľká chodba, v jednej miestnosti je urobená komplet príprava pre pračku, vaňu, umývadlo, WC a je v nej umiestnený nový elektrický hybridný kotol 10/2022 s tepelným čerpadlom pre nižšiu spotrebu elektriky na teplú vodu, možnosť vytvorenia samostatnej bytovej jednotky. Prízemie je v stave dokončenia podľa vlastných predstáv , či už samostatnej jednotky alebo prepojenie s poschodím. Na prízemí sa nachádza ešte jedna miestnosť so samostatným vstupom, napr. garáž atď. Dom je v súčasnosti obývaný, je napojený na všetky IS: elektrina 3 x C25A nový prívod 01/2023 zo stĺpa elektrárňami, obecnú vodu, plyn, kanalizáciu a na pozemku sa nachádza aj studňa.

1 x Starší dom 195m2, momentálne slúži ako dielňa, pozostáva zo 6 miestností. Centrálna miestnosť v dielni ma 8m x 12m so vstupom na stred miestnosti dvojkrídlovými dverami 2,5m x 2 m a 1 x starší dom 70m2.

Všetky stavby sa nachádzajú na jednom pozemku o celkovej rozlohe 12.300 m2 z toho je 2.500 m2 komplet oplotených so vstupnou elektrickou bránou kde sa nachádzajú prvé dve zo spomínaných nehnuteľnosti a to rodinný dom a starší dom 195m2(dielňa).  Na pozemku je krásna veľká vŕba, slivky, moruše, 4 veľké topole a 3 x ihličnan. Pozemok nemá priamych susedov. Z domu a aj z pozemku je krásny výhľad na okolité lesy, kopce a hrad. Celý pozemok je úplná rovina a nachádza sa v strede obce.

Cesta do Košíc je po diaľnici cca 25min. Z obce na diaľnicu je cca 3-4 min. V obci je aj železničná stanica.  Vlakom trvá cesta do Košíc 35 min. DOHODA URČITE MOŽNÁ!

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
Kosuth Lajos utca
Novajidrány
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
440 m2
Plocha pozemku:
12300 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
6
Balkón:
nie
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať