Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

FURČA - ADLEROVA PEKNÝ 3 IZBOVÝ BYT 58 M2, LODŽIA, PO REKONŠTRUKCII ZARIADENÝ.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný 3 izbový byt s lodžiou v zateplenom a zrekonštruovanom obytnom dome, Košice-Dargovských hrdinov, Adlerova ulica.

Dispozične je byt zmenený na 3 izbový. Plocha: úžitková 58m2. Nachádza sa na 4. poschodí z 8 s výťahom. Podlaha: plávajúca v chodbe, kuchyni a izbách, dlažba kúpeľňa a WC. Steny: nové omietky. Okná: plastové v izbách, lodžia, komplet zateplená, protišmyková dlažba na podlahe. Vybavenie kúpeľne: vaňa, umývadlo, zrkadlo, prípojka na 60 cm práčku. Oddelené WC, nové rozvody. Vybavenie kuchyne: rohová kuchynská linka, sporák, rúra, digestor. Na chodbe je vešiaková zostava. Prenajíma s kompletným zariadením vo všetkých izbách a kuchyni vrátane všetkých spotrebičov, svietidiel a nábytku, bez elektroniky. Konštrukcia objektu: zateplená. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: káblová televízia, internet. V celom byte nová elektrina, rozvody vody, odpadu a plynu.

Výhody: luxusný, slnečný s orientáciou juhozápad, pekný výhľad, tiché prostredie, veľa zelene, škola, škôlka, zastávka autobusu, zateplený bytový dom, nový výťah, pekné spoločné priestory. Energetický certifikát B.

Uvedená suma za prenájom je 690 €/mesiac vrátane všetkých poplatkov za služby a internetu pre 3 osoby, platí sa depozit 690€ a nájomné za aktuálny mesiac.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Prenájom
Typ
3-izbový byt
Lokalita
Adlerova
Košice-Dargovských hrdinov
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
58 m2
Poschodie:
4
Loggia:
áno
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať