Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MAĎARSKO - SZALONNA 2 IZBOVÝ ZREKONŠTRUOVANÝ RODINNÝ DOM.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Exkluzívne - Ponúkame Vám na predaj 2 izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 70m2. Dobrá lokalita, obec Szalonna pri Jazere Rakaca.

Nachádza sa na pozemku s rozlohou 568m2. Obec Szalonna je vzdialená 66 km z Košíc. Dom pozostáva z 2 izieb, chodby,  kuchyne, kúpeľne s toaletou a komory.  IS: nová elektrina, obecný vodovod + kanalizácia, plyn, vykurovanie domu - gamatky. Dom sa  nachádza sa na hlavnej ceste . Dom postavený z kameňa a váľku. Vchodové dvere sú bezpečnostné. Drevené okná s vonkajšou plastové rolety. Strešná krytina - škridla. V blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, vyhliadková veža v obci Szendrő, jaskynný komplex Aggtelek, múzeum kníhtlače s najväčšou knihou na svete Szinpetri, malebná obec Jósvafo s morským okom, cykloturistika, hubárčenie, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, kozia farma, možnosť jazdy na koňoch. Prírodné pramene s kvalitnou vodou, lokalita s výbornými klimatickými podmienkami, pre prirodzenú liečbu s hornými dýchacími problémami. Energetický certifikát E. Cena 25 000 €  je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí. Pomôžeme Vám pri vybavení LAKCIM karty.

Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.



TRANSLATE with x

English


ArabicHebrewPolish BulgarianHindiPortuguese CatalanHmong DawRomanian Chinese SimplifiedHungarianRussian Chinese TraditionalIndonesianSlovak CzechItalianSlovenian DanishJapaneseSpanish DutchKlingonSwedish EnglishKoreanThai EstonianLatvianTurkish FinnishLithuanianUkrainian FrenchMalayUrdu GermanMalteseVietnamese GreekNorwegianWelsh Haitian CreolePersian







TRANSLATE with

COPY THE URL BELOW

Back


EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE

Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal
Back

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
Hlavná
Szalonna
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
100 m2
Plocha pozemku:
568 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
10
Energetický certifikát:
E
El. napätie:
230V
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať