Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

KOŠICE - KRÁSNA - VÝBORNÁ LOKALITA - DVOJGENERAČNÝ RD + GAZDOVSKÝ RD, POZEMOK 1.005 M2.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

SUPER PONUKA !!! Ponúkame Vám na predaj Dvojgeneračný rodinný dom a starý Gazdovský dom v mestskej časti Košice - KRÁSNA, pozemok 1.005 m2, obľúbená a vyhľadávaná lokalita, vhodné aj na podnikanie.

V poschodovom dome sú dve samostatné bytové jednotky a je kompletne podpivničený.

Byt č. 1 - sa nachádza na prvom podlaží je v pôvodnom stave čiastočne vymenené plastové okná, plávajúce podlahy, kuchynská linka. Celková výmera cca 110 m2. Dispozícia bytu: 3 izby, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, komora, vstupná chodba. 

Vykurovanie je centrálne plynovým kotlom - radiátory, klimatizácia.

Byt č. 2 - sa nachádza na druhom podlaží je v udržiavanom stave, plávajúce podlahy, odkladacie priestory po obvode, kuchynská linka. Celková výmera cca 62m2. Dispozícia bytu: priestranná hala, samostatná izba, kuchyňa, kúpeľňa s rohovou vaňou, umývadlo a WC.

Pivnica : kompletné podpivničenie s výmerou cca 110 m2, garáž s priamym vstupom, 4 miestnosti, kúpeľňa s práčovňou a WC, kotolňa.

Samostatný 4 izbový Gazdovský rodinný dom so 4 izbami, kuchyňou a kúpeľňou slúžil, ako objekt na sezónne bývanie, aktuálne nevyužívaný. Za domom 2 murované skladové priestory.

IS: voda, plyn, elektrina, kanalizácia, studňa. Rovinatý pozemok upravený, v zadnej často vonkajší krb. Asfaltová prístupová cesta.

Cena 339 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
Ukrajinská
Košice-Krásna
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
280 m2
Plocha pozemku:
1005 m2
Zastavaná plocha:
150 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Balkón:
áno - 2
Počet kúpeľní:
3
Energetický certifikát:
C
El. napätie:
230V
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať