Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ - TERASA - NEŠPOROVA PEKNÝ 3 IZBOVÝ BYT PO REKONŠTRUKCII 67 M2, ZASKLENNÁ LODŽIA.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

REZERVOVANÉ - Výborná lokalita. Ponúkame Vám na predaj pekný 3 izbový zariadený byt s výmerou 67 m2 na Nešporovej ulici, Terasa, Košice – Západ pri OC Galéria.

Kompletná rekonštrukcia bytu, v izbách a kuchyni sú plávajúce podlahy, v kúpeľni a WC je dlažba, v celom byte stierky, v izbách eurookná okná s bambusovými žalúziami, svietidlá, obložkové drevené zárubne a interiérové drevené dvere, šatník na chodbe s úložnými priestormi. V spálni priestranná vstavaná skriňa na celú stenu. Nové rozvody vody, elektriny, odpadu a nové radiátory. Bezpečnostné dvere Adlo. Výmera bytu je 67 m2. Zateplená lodžia s možnosťou uzatvorenia posuvnými sklenenými panelmi. Byt sa nachádza na 8/8 poschodí s novým výťahom v zateplenom obytnom dome, zateplená strecha, upravený interiér obytného domu, nové stupačky a rozvody elektriny v celom bytovom dome.

Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút so zástenou, umývadlo so skrinkou, zrkadlo +  oddelené WC, prípojka na práčku.

Vybavenie kuchyne: kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, varná doska plynová, multifunkčná rúra, kameninový digestor, dres s batériou, LED pás pod linkou, mramorová pracovná doska a mramorová zástena, stôl pod oknom s možnosťou sedenia. Stav objektu: výborný stav bez nutnosti rekonštrukcie. Kúrenie: centrálne. Výhody: slnečný, pekný výhľad, obchody, škola, škôlka, zateplený obytný dom. 

Cena 165 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
3-izbový byt
Lokalita
Nešporova
Košice-Západ
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
67 m2
Poschodie:
8
Loggia:
áno
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať