Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

HISTORICKÉ CENTRUM MESTA - ŠTEFÁNIKOVA LUXUSNÝ BYT PRE NÁROČNÉHO KLIENTA 140 M2.

Interné ID: 100206178
Ulica: Štefánikova
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
369 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj luxusný tehlový 3 izbový byt s vlastnou pavlačou, po kompletnej rekonštrukcii v lokalite Košice-Staré Mesto, Štefánikova ulica.

Byt má priestrannú obývaciu izbu s jedálňou, kuchynská linka s ostrovčekom, 2 samostatné izby, šatník, kúpeľňa, WC, pavlač a pivnica.

Plocha: úžitková 113 m2 prislúcha k bytovej jednotke, k bytu patrí aj priestranná murovaná pivnica s výmerou 17 m2 a pavlač s výmerou 10 m2.

Byt je po kompletnej kvalitnej rekonštrukcii majstrov remesla, s nádychom histórie a pozitívnej energie.

Nachádza sa na 1. poschodí s orientáciou na východ a juh. Celkovú atmosféru dotvára pavlač s výhľadom do dvora. Podlaha: drevené podlahy v izbách, dlažba v kuchyni a kúpeľni. Steny: nové kvalitné omietky, vysoké stropy, krb v obývacej izbe. Okná: nové plastové. Masívne drevené dvere so zárubňami.

Vybavenie kúpeľne: samostatne stojaca vaňa, umývadlá so zrkadlom, osvetlenie. Na obklady a dlažby bol použitý kvalitný materiál. Oddelené samostné WC.

Vybavenie kuchyne: Značková kuchynská linka, varná doska, multifunkčná rúra, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka, digestor. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: vlastné lokálne plynovým kotlom, krb v obývacej

izbe. Ostatné vybavenie: internet. Zabezpečenie alarmom.

Výhody: luxusný, slnečný, pekný výhľad. Cena 369 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich

odborných špecialistov.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
113 m2
Poschodie:
1
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Energetický certifikát:
C
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti