Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - SZOGLIGET PEKNÝ ZREKONŠTRUOVANÝ RD V TOP LOKALITE S TERASOU A GARÁŽOU

Interné ID: 100206133
Ulica: Ifjúság utca
Obec: Szögliget
Okres: Edelényi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
179 000 €

Popis nehnuteľnosti

MAĎARSKO - SZÖGLIGET. Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný rodinný dom v obci Szögliget s podlahovou plochou 180 m2, ktorý sa nachádza sa na pozemku s rozlohou 1440 m2.

Dom pozostáva zo vstupnej chodby, 5 izieb, 2 x kúpeľne s toaletou a komory. Plastové vchodové dvere a okná sú s plastovými roletami. IS: priemyselná elektrina 380 V, obecný vodovod a kanalizácia, ústredné kúrenie na plyn - radiátory aj tuhé palivo - veľká kachľová pec. Dom postavený z tehly a kvádra. Internet, káblová televízia. IS: elektrina, obecný vodovod + kanalizácia, plyn - vykurovanie domu ústredným kúrením - radiátory. Rekonštrukcia domu : dom je celý zaizolovaný s 5 cm polystyrénom, nový medený elektrovod, medené a plastové rúry na kúrenie a vodu, dlažba, obklady, drevené parkety, drevené obloženie. Strecha - sedlová, strešná krytina - škridla. Asfaltová prístupová cesta. Dom postavený z kameňa - základ a kvádra. V zadnej časti domu je veľká terasa. Na dvore sa nachádza veľká garáž spojená s dvomi technickými miestnosťami cca 75 m2. Za garážou je veľký prístrešok cca 204 m2. Pozemok s tromi prístupovými bránami. Na dvore sú okrasné tuje. V záhrada s ovocnými stromami. Obec má dobrú občiansku vybavenosť - rôzne obchody, pošta, krčma, ZŠ, MŠ. V okolí sú úžasne krásne turistické a cyklistické trasy, jazero a zrúcanina hradu. V blízkosti sa nachádza Rákócziho jaskyňa pri obci Bódvarákó a jaskynný komplex Aggtelek. Energetický certifikát D.

Cena 179 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
180 m2
Plocha pozemku:
1440 m2
Počet izieb:
5
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
E
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti