Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - SÁTORALJAÚJHELY - LUXUSNÝ RODINNÝ DOM 3 KM OD SLOVENSKA

Interné ID: 100206131
Ulica: Dókus utca
Obec: Sátoraljaújhely
Okres: Sátoraljaújhelyi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
169 000 €

Popis nehnuteľnosti

MAĎARSKO - Sátoraljaújhely. Ponúkame Vám na predaj veľmi pekný zrekonštruovaný rodinný dom iba 3 km od Slovenskej republiky.

Dom sa nachádza na krásnom pozemku s udržiavanou záhradou. Vstup na pozemok zabezpečuje automatická brána na diaľkové ovládanie. Dom má 3 poschodia, v spodnej časti nehnuteľnosti sa nachádza garáž pre 2 vozidlá. Nehnuteľnosť sa nachádza v najkľudnejšej časti mesta Sátoraljaújhely. Mesto poskytuje svojím obyvateľom plaváreň, známy zábavný park ZEMPLÉNI KALANDPARK, obchody, reštaurácie, benzínovú pumpu. Výborná dostupnosť do Slovenského Nového Mesta. Dom má 3 spálne, obývačku spojenú s kuchyňou s krbom, z obývacej izby je výstup na krytú terasu. Dom je vybavený šatníkom, technickou miestnosťou, práčovňou, kúpeľňou s infrasaunou, sprchovacím kútom a toaletou. Dom má krásnu, udržiavanú záhradu. V celom dome okrem garáže je podlahové vykurovanie. Plocha: úžitková domu 282 m2, pozemku 797 m2. IS: vodovod, elektrina, kanalizácia, plyn. Podlaha: dlažba, plávajúca podlaha. Okná: plastové. Stav objektu: výborný technický stav. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: tiché prostredie. Energetický certifikát B. 

Cena 169 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 3 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
287 m2
Plocha pozemku:
797 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
C
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti