Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - KARCSA 2+1 IZBOVÝ RODINNÝ DOMČEK LEN 5 KM OD HRANÍC V RYBARSKOM RAJI

Interné ID: 100206129
Ulica: FO
Obec: Karcsa
Okres: Bodrogközi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
35 000 €

Popis nehnuteľnosti

MAĎARSKO - KARCSA. Ponúkame Vám na predaj pekný 2+1 izbový rodinný dom v upravenom stave s letnou kuchyňou na dvore  vzdialený 5 km od slovenských hraníc v blízkosti jazera na rybolov Karcsa, iba 77 km od Košíc a 48 km od Trebišova.

Podlahová plocha domu je 80 m2 a 30 m2 nachádza sa na pozemku s rozlohou 2650 m2. Dom je postavený zo miešaných materiálov, tehla, kameň, vaľok. Pozostáva z 3 izieb, kuchyne, kúpeľne s vaňou a toaletou, komora. Na pozemku letná kuchyňa. IS: elektrina, obecný vodovod, plyn - vykurovanie plynom alebo drevom. Vchodové dvere plastové bezpečnostné a okná plastové. Strecha sedlová. Tiché prostredí v centre dediny v blízkosti jazera Karcsa známym miestom na rybolov. Na okolí sa nachádza Zemplén kalandpark, kúpele Végardo, Kisvárda, Tengerszem-Károlyfalva s morským okom, cyklotrasy , turistika, hubárčenie.

Cena 35 000 €  je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí. Pomôžeme Vám pri vybavení LAKCIM ( Pobytovej ) karty. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
110 m2
Plocha pozemku:
2650 m2
Zastavaná plocha:
140 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti