Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - JAZERO RAKACA - MUROVANÁ CHATA - PRI JAZERE S TERASOU.

Interné ID: 100206079
Ulica: Tulipan
Obec: Szalonna
Okres: Edelényi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
65 000 €

Popis nehnuteľnosti

Maďarsko - JAZERO RAKACA pri obci Szalonna iba 45 minút od Košíc. Murovaná chata po novej kompletnej rekonštrukcii na super mieste.

Zažite atmosféru kľudu v príjemnej 2 izbovej chate, po kompletnej rekonštrukcii, panoramatický výhľad na okolie, nová kúpeľňa s WC, kuchyňa, obývacia izba a spálňa, terasa s výhľadom na jazero, menšia pivnica pod chatou. Chata je vhodná aj ako investícia na výhodný prenájom - sezóny dopyt po ubytovaní. 

Objavte atraktívnu chatársku lokalitu v peknom prostredí s upraveným jazerom, dostatkom zelene a priaznivým klimatickým prostredím - liečivé účinky pre astmatikov, dýchacie cesty. Upravený pozemok, ihličnaté stromy, brezy. Vhodné aj na celoročné bývanie, výborní susedia. Pozemok 200m2 rovina, k vode 5 min. Plynové kúrenie a elektrický konvektor, bojler na ohrev vody. IS : elektrina, voda, plyn a kanalizácia. Plechová strecha. Energetický certifikát C. Cena 65 000 € je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
55 m2
Plocha pozemku:
220 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
C
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti