Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

JUH - BLESKOVÁ POSCHODOVÝ RDV TOP LOKALITE BÝVANIE - PODNIKANIE.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

JUH BLESKOVÁ TOP LOKALITA. Exkluzívne Vám ponúkame Vám na predaj pekný 4 izbový rodinný dom na dobrej adrese, výborná dostupnosť do mesta, MHD. Dom je vhodný na podnikanie aj bývanie, sídlo firmy s perfektnou adresou.

Prejdite sa po dome virtuálnou prehliadkou : https://my.matterport.com/show/?m=APwwp3DrHcg


Dom má nasledovné dispozičné členenie: Prízemie pozostáva z priestoru na kuchyňu, obývacej izby s krbovou pecou, spálne, kúpeľne so sprchovacím kútom a dvojývadlom, samostatné WC a komora, vstavaná skriňa s úložnými priestormi.

Po schodisku sa dostaneme na poschodie kde je obývacia izba s kuchyňou. spálňa a kúpeľňa s WC.

V suteréne je 1 priestranná miestnosť, technická miestnosť s kotlom na plyn, bojlerom na ohrev teplej vody, priestor na práčku.  3 samostnévstupy do domu. Pozemok má celkovú výmeru 226 m2, úžitková plocha domu cca 160 m2, menšia záhrada a prístrešok.

Energetický certifikát D. Výborný plne funkčný a udržiavaný rodinný dom s možnosťou úpravy podľa vlastných predstáv, kúrenie radiátory, kotol na plyn, ohrev vody elektrický bojler.

Cena 429 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
Blesková
Košice-Juh
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
160 m2
Plocha pozemku:
226 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
C
El. napätie:
230V
vlastnosti nehnuteľnosti

Virtuálna prehliadka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať