Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MAĎARSKO OBEC VARBÓC - DVA SEDLIACKE DOMY, POZEMOK 2600 M2, STODOLA.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

IBA U NÁS V PONUKE  SUPER CHALUPA. Ponúkame Vám na predaj dva sedliacky rodinné domy v obci Varbóc. Obec sa nachádza v srdci Národného parku Aggtelek. Vzdialenej iba 58 km z Košíc. Hraničný prechod Hosťovce.

Prvý dom ma podlahovú plocha domu 70 m2, dve izby, chodbu, kuchyňu, kúpeľňu, samostatné WC, vonkajšiu krytú terasu s posedením. Druhý domček má priestrannú mistnosť vhodnú na spanie, a skladový priestor výmera 40 m2. Pozemok s rozlohou 2.600 m2, stodola, ovocné stromy, orechy. IS: elektrina, verejný vodovod, kúrenie tuhé palivo, žumpa, internet. Sedlová strecha, strešná krytina škridla. Asfaltová prístupová cesta. Dom postavený z kameňa a tehly.

V okolí sú úžasne krásne turistické a cyklistické trasy. V blízkosti sa nachádza Rákócziho jaskyňa pri obci Bódvarákó. Energetický certifikát E. Dom sa predáva sa predáva s nábytkom a zariadením. Cena 49 900 €  je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí. Pomôžeme Vám pri vybavení LAKCIM karty ( pobytová karta). Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
Pekna
Varbóc
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
100 m2
Plocha pozemku:
2600 m2
Balkón:
nie
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať