Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NOVÁ SUPER CENA - PREŠOV - ŠALGOVÍK - KVALITNÁ NOVOSTAVBA 3 IZBOVÉHO RD - HOLODOM.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

NOVÁ SUPER CENA - Ponúkame Vám na predaj 3 izbový rodinný dom v štádiu holodom, terasa, 2 parkovacie miesta, skolaudované domy, typ domu "A" v ponuke aj dom "B" a "C".

Moderný 3 izbový rodinný dom s terasou v Prešove - mestská časť Šalgovík - Mätová ulica, dom sa bude predávať v stave dokončenia holodom. RD má 2 samostatné izby, veľkú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou a jedálenskou časťou. Z obývacej izby a kuchyne je priamy výstup na terasu, orientácia západ. Dom má priestrannú kúpeľňu, predpríprava na vaňu / sprchu a WC geberit, dvojumývadlo, prípojka na práčku. Samostatná technická miestnosť s elektrickým kotlom, tepelným čerpadlom a rekuperácia vzduchu.

Plocha: úžitková 91 m2 s terasou, výmera pozemku je 446 m2. Okná: plastové 3 sklo. Kúrenie: podlahové - voda - v celom dome napojené na elektrický kotol s reguláciou. Dom má rovnú strechu, je postavený na mierne svahovitom upravenom pozemku a nemá žiadne podpivničenie. K nehnuteľnosti vedie asfaltová a spevnená prístupová cesta. Inžinierske siete (voda, elektrina, kanalizácia, plyn, predpríprava na internet ) sú zapojené a privedené do domu. Inštalovaná akumulačná zberná nádrž so šachtou na dažďovú vodu s možnosťou využitia na závlahu pozemku. Zateplenie minerálnou vlnou 18 cm, strecha 36 -50 cm, podlaha 10 cm. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie. Energetický certifikát A0. 

Cena 289 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

V ponuke aj typ domu "B" - pozemok 438 m2, podlahová plocha s terasou 91 m2, kúrenie plynový kotol a solárny systém pre ohrev TUV cena 289.000 €,

V ponuke aj typ domu "C" - pozemok 499 m2, podlahová plocha s terasou 107 m2, kúrenie plynový kotol a solárny systém pre ohrev TUV cena 319.000 €.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
Matova
Prešov
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
91 m2
Plocha pozemku:
446 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
A
El. napätie:
230V
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať