Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

TERASA - LABORECKÁ 1 - IZBOVÝ BYT PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

TERASA - LABORECKÁ 1 - IZBOVÝ BYT PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII PRI OC GALÉRIA.

Ponúkame Vám na prenájom kompletne zariadený priestranný 1 izbový byt v lokalite Košice - Západ, Terasa. 

Byt má obývaciu izbu s možnosťou spania s rozkladacou posteľou, kuchynskú linku s vybavením, kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC. Plocha: úžitková 27m2. Nachádza sa na 2. poschodí. Podlaha: plávajúca, dlažba v kúpeľni. Steny: stierky, maľba. Okná: plastové.

V priestrannej obývacej izbe sedacia súprava s možnosťou rozloženia postele, nábytková zostava, skriňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, varná doska, multifunkčná rúra, digestor, chladnička s mrazničkou. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: panel, zateplený. Kúrenie: centrálne. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.

Výhody: slnečný, tiché prostredie, nákupne centrum OC Galéria, pošta, nemocnica, škola, škôlka, zastávka autobusu, zateplený bytový dom.

Cena 550 €/mesiac je vrátane poplatkov a služieb spojených s bývaním, internet, káblová TV. Depozit vo výške 550 eur, nájomné sa uhrádza za aktuálny mesiac. Poprosíme bez zvierat a maximálne 2 osoby.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Prenájom
Typ
1-izbový byt
Lokalita
Laborecká
Košice-Západ
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
27 m2
Poschodie:
2
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
1
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať