Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

KUZMÁNYHO - BRANISKOVÁ KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ 2 IZBOVÝ BYT V TOP LOKALITE 52 M2 S LODŽIOU.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Pekný moderný byt - Kuzmányho sídlisko - Branisková pri OC Tip Top. Ponúkame Vám kompletne moderne zrekonštruovaný 2 izbový byt so zasklenou lodžiou, v obľúbenej lokalite vhodný aj ako investícia - vyhľadávaná a obľúbená lokalita vďaka blízkosti vysokých škôl.



Virtuálna prehliadka bytu na tejto adrese : https://my.matterport.com/show/?m=QaVJey1DaRJ



Dispozícia: Spálňa so vstavanou skriňou, obývacia izba s kuchyňou, vstupná chodba s odkladacími priestormi, samostatné WC, komora, veľkorysá kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, umývadlo so skrinkou a zrkadlom. Plocha: úžitková 52 m2. Nové rozvody vody, elektriny, odpadu, radiátory. Nachádza sa na 12. poschodí z 12 s dvoma novými výťahmi. Podlaha: plávajúca v izbách, dlažba na chodbe, v kúpeľni a vo WC. Steny: nové štukové stierky. Okná: plastové so žalúziami. Vybavenie kúpeľne: vaňa, sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a osvetlením, zrkadlo, prípojka na práčku. WC samostatné. Vybavenie kuchyne: moderná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, varná doska sklokeramická, multifunkčná rúra, digestor, granitový drez. Lodžia je zasklená so zvislými markízami. Príslušenstvom bytu je aj pivnica. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: panelová, zateplená, nová strecha, nad bytom je technický priestor. Prijateľné mesačné náklady. Kúrenie: centrálne. Optický vysokorýchlostný internet. 

Výhody: slnečný, tichý, pekný výhľad, obchody, školy, škôlky, nemocnica, obchodné centrum, zastávky autobusov a električiek, zateplený bytový dom.

Cena 149 990 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
2-izbový byt
Lokalita
Branisková
Košice-Staré Mesto
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
52 m2
Poschodie:
12
Loggia:
áno
Počet podlaží:
12
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
vlastnosti nehnuteľnosti

Virtuálna prehliadka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať