Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

AKCIOVÁ CENA - CESTICE - RD DOM NA KĽÚČ NOVOSTAVBA 4 IZBOVÉHO DOMU V NOVEJ LOKALITE.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

AKCIOVÁ CENA PLATÍ LEN DO KONCA SEPTEMBRA!!!  Ponúkame Vám na predaj 4 izbový rodinný dom s garážovým státím s možnosťou úpravy na 5 izbový dom. V prípade potreby  možné dokončenie podľa požiadaviek a predstáv klienta.

Cena 225.000 € je kompletné dokončenie domu na kľúč bez tepelného čerpadla a kuchynskej linky. Novostavba s projektom energetickej triedy AO kúrenie a ohrev vody tepelné čerpadlo.

Aktuálne v štádiu uzavretej hrubej stavby, vrátane vonkajších okien a dverí - v novej lokalite obce Cestice, Košice - okolie. Materiál: porfix. Strecha: rovná. 

Dispozícia: 

denná časť - chodba, WC, kúpeľňa, obývacia izba s kuchyňou,

nočná časť  - 2 x izba a spálňa. 

Pozemok má celkovú rozlohu cca 600m2, plus podiel na príjazdovej komunikácii. Elektrická prípojka na pozemku, voda studňa, odpad žumpa, podlahové kúrenie a predpríprava na krb, prístupová komunikácia sa už buduje na náklady obce.

Cena domu 225 000 € je vrátane komplexných služieb a  všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v stave dokončenia na kľúč. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita

Cestice
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
100 m2
Plocha pozemku:
600 m2
Zastavaná plocha:
145 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať