Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BENADOVÁ - MODERNÝ 2 IZBOVÝ BYT PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCIÍ
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Reality69 Vám ponúka na predaj krásny slnečný,moderne zrekonštruovaný 2- izbový byt na ulici Benádová v mestskej časti Košice- Dargovských hrdinov.

Byt s rozlohou 50m2 sa nachádza na ideálnom 4-tom poschodí bytového domu. Prešiel modernou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa: v kúpeľni nové murované jadro so sprchovým kútom, umývadlom so skrinkou, WC Geberit, prípojka na pračku+sušičku. V celom byte sú robené nové stierky, rozvody vody, odpadu, elektroinštalácie s revíznou správou. V celom byte sa nachádzajú plávajúce podlahy, žalúzie, vo vstupnej chodbe dlažba, interiérové dvere s oblôžkovými zárubňami, bezpečnostné vchodové dvere, znížené stropy s bodovým led osvetlením a svietidlami. Kuchynská linka je robená na mieru.Súčasťou vybavenia kuchyne sú vstavané značkové spotrebiče Whirlpool- vstavaná chladnička s mraziacim boxom, sklo keramická varná doska, rúra na pečenie, umývačka riadu, kameninový drez, digestor.

Furča je žiadaná lokalita práve kvôli vynikajúcej občianskej vybavenosti-  v blízkosti škola, škôlka, obchody, poliklinika, detské ihriská, zastávka MHD.

Cena 149 900 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.latkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
2-izbový byt
Lokalita
Benádová
Košice-Dargovských hrdinov
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
50 m2
Poschodie:
4
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať