Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

WUPPERTÁLSKA - LUXUSNÝ 3 IZBOVÝ BYT V NOVOSTAVBE S VÝHĽADOM NA MESTO.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Realitná kancelária Reality69 Vám ponúka na predaj luxusný 3 izbový byt v novostavbe na KVP na Wuppertálskej ulici. Byt s rozlohou 84m2, s 2 loggiami sa nachádza na 7.poschodí a ponúka tak jedinečný výhľad na mesto. 

Ak si potrpíte na vkusnom a komfortnom bývaní tento moderný a nadštandartný byt splní všetky Vaše očakávania. Byt pozostáva z predsiene, chodby, spálne, pracovne/detskej izby, obývacej miestnosti s kuchyňou, kúpelne, zvlášť toalety, šatníka/technickej miestnosti. Loggie sú z obývacej miestnosti a spálne. K bytu patrí aj širšie parkovacie miesto v podzemnej garáži.

Kúrenie v byte je podlahové, plus v kúpeľni je umiestnený radiátor.V byte je predpríprava na klimatizáciu (na 2 klimatizačné jednotky).

Byt prešiel modernou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa: v celom byte znížené stropy sadrokartónom, s bodovým osvetlením a svietidlami, kompozitná podlaha 8mm, interiérové dvere PORTA, bezpečnostné vchodové dvere.

Kuchynská linka robená na mieru s kameninovým drezom a so zabudovanými spotrebičmi SIEMENS: varná doska, rúra na pečenie s mikrovlnkou, digestor, umývačka riadu 60cm a chladnička s mrazničkou.

Kúpelňa a toaleta je obložená s kvalitným obkladom z Ingemy, v kúpeľni je sprchový kút značky ROTH, sanita VILLEROY & BOCH, batérie RAVAK, WC VILLEROY & BOCH.

V pracovni/detskej izby je skriňa na mieru. V šatníku/technickej miestnosti je prípojka na práčku s miestom aj pre sušičku.

Lokalita: Sídlisko KVP je obľúbená lokalita pre život hlavne kvôli svojej bezproblémovej dopravnej napojenosti na všetky smery. Zastávka MHD je situovaná pár metrov od bytového domu. Na prízemí sa nachádza obchodná sieť FRESH, lekáreň, trafika. Sídlisko KVP Vám ponúka vynikajúcu občianskú vybavenosť, všetko sa nachádza v tesnej blízkosti, škola, škôlka, poliklinika, pošta, cyklotrasa…

Cena 320 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
3-izbový byt
Lokalita
Wuppertálska
Košice-Sídlisko KVP
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
84 m2
Poschodie:
7
Počet podlaží:
12
Počet izieb:
3
Balkón:
áno - 2
Počet kúpeľní:
1
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať