Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MAĎARSKO - PÁCIN MENŠÍ 2 IZBOVÝ RODINNÝ DOMČEK 500 M OD HRANÍC
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Hľadáte svoje nové bývanie alebo víkendovú chalúpku za bezkonkurenčnú cenu blízko našich hraníc - Maďarsko?

MAĎARSKO - PÁCIN. Ponúkame Vám na predaj útulný menší 2 -izbový rodinný domček v župe Bodrogköz-Zemplén, v blízkosti rybárskeho raja v dedinke Pácin - Maďarsko iba 500m od Slovenských hraníc. Dom bol čiastočne rekonštruovaný t.j od drenážovaný takže je suchý. Bol postavený z vaľkov ,kupeľka zrekonštruovaná. Nachádza sa na dobrej ulici asi 500 m od hraníc s dobrými susedmi. Pozemok okolo 980 m2 s rodiacimi mladými stromčekmi. Majiteľ to predáva zo zdravotných dôvodov. Je napojený na vodovod ,elektrinu, kanalizáciu a plyn je v záhradke. Kúrenie pomocou veľkej kachľovej pece. Teplá voda el. bojler. Parkovanie v uzavretom dvore. Pozemok je možné využiť na záhradkárčenie, ovocný sad.


Cena 17 000 € je bezkonkurenčná. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 3 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
FO
Pácin
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
80 m2
Plocha pozemku:
980 m2
Balkón:
nie
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať