Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NOVÁ CENA ! MAĎARSKO - GONCZRUSZKA RD IHNEĎ OBÝVATEĽNÝ V TICHEJ LOKALITE OBCE
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

NOVÁ CENA ! MAĎARSKO - Göncruszka. Ponúkame Vám na predaj zariadený tehlový rodinný dom v obci Göncruszka s úžitkovou plochou 70m2.

Nachádza sa na upravenom priestrannom pozemku s rozlohou 1488m2. Dom pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch izieb, samostatnej kuchyne s komorou a kúpeľne s toaletou. Zastrešená terasa pri dome, altánok, pivnica, sklad. Rekonštrukcia domu zahŕňa plastové okná, plávajúce podlahy v kombinácií s dlažbou, murované kúpeľňové jadro s novými obkladmi a sanitou. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, stol a stoličky. RD je vykurovaný v zimnom období kachľovou pecou na drevo. RD je pripojený na obecný vodovod, odpad riešený žumpou, elektrina 230V, studňa. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite obce s prevažne slovenskými majiteľmi domov. Okolie ponúka dobrú občiansku vybavenosť - obchody, športové a relaxačné podujatia ako sú rybolov, turistika, cykloturistika, plaváreň a pod.

Cena 44 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
Goncruszka
Göncruszka
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
70 m2
Plocha pozemku:
1488 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
F
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať