Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

STARÉ MESTO - BELLOVA 1,5 IZBOVÝ BYT 41 M2, HOLOBYT S LODŽIOU.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ponúkame Vám na predaj 1,5 izbový byt v OV s úžitkovou plochou 41m2 a 6 metrovou lodžiou, orientácia západ - na mesto. Výborná investícia - možnosť výhodného prenájmu. BYT JE V STAVE DOKONČENIA - PODLAHY, DVERE, ZÁRUBNE, OBKLADY, DLAŽBA, SANITA, BEZ KUCHYNSKEJ LINKY.

Nachádza sa na 4/6 poschodí, orientácia na východ v zateplenom a zrekonštruovanom obytnom dome z roku 2022 PO KOLAUDÁCII, pod bytom spoločné priestory. Kompletná rekonštrukcia bytu a obytného domu zahŕňa: novú elektroinštaláciu, plastové rozvody vody a odpadu, plastové okná trojsklo, omietky, maľby, vypínače, zásuvky, optický internet. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC a samostatnej kúpeľne, obývacej izby spojenej s kuchyňou a spálne, na prízemí samostatná komora. Lodžia na východ dopraje príjemné posedenie a výhľad do zelene. Nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej časti mesta s výbornou infraštruktúrou a dobrým dopravným spojením. Energetický certifikát "B".

Cena 142 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
2-izbový byt
Lokalita
Bellova
Košice-Staré Mesto
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
41 m2
Poschodie:
4
Loggia:
áno
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať