Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

SUPER NOVÁ CENA - JAZERO - DRUŽICOVÁ 3 IZBOVÝ BYT PRE NÁROČNÉHO KLIENTA - TOP REKONŠTRUKCIA, ZASKLENNÁ LODŽIA.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

SUPER NOVÁ CENA - Ponúkame Vám na predaj pre náročného klienta dizajnový 3 izbový byt s dvoma kúpeľňami a veľkou zasklenou lodžiou po kompletnej práve dokončenej nadštandardnej modernej rekonštrukcii na ulici Družicová, sídlisko Nad Jazerom, Košice IV.

Výmera tohto priestranného bytu je 68,5m2, prislúcha k nemu 6,5 m lodžia, kumbál a pivnica. Byt sa nachádza na ideálnom 2. poschodí. Byt prešiel výraznou a modernou dispozičnou zmenou spojením obývačky s kuchyňou, a vytvorením dvoch kúpeľní a dvoch toaliet ( jedna s vaňou a druhá so sprchovým kútom ). Samozrejmosťou je murované jadro, plastové okná, drevené podlahy, talianska dlažba na chodbe a v kúpeľniach, nové omietky a stierky, sadrokartónové stropy s bodovými svietidlami, nové interiérové dvere zn. Atvyn a obložkové zárubne, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu, nová značková sanita zn. Grohe a Ravak v kúpeľni vrátane novej pračky, drevený kúpeľňový nábytok a drevené parapety v celom byte. Nové elektrické rozvody a bezpečnostné dvere. V byte je tiež predpríprava na klimatizáciu. Vhodný aj ako investícia na výhodné prenajímanie solventnému klientovi vďaka svojmu vysokému štandardu a nízkym mesačným nákladom. Bytový dom bol zateplený, stupačky sú menené a spoločné priestory kompletne zrekonštruované vrátane novej brány, výťahu a schodištia. Maximálna občianska vybavenosť: niekoľko škôl, škôlok, ihriská, pošta, obchody, obchodné strediská, poliklinika je len výhodou tejto ponuky. Existencia jazera a športové možnosti v blízkosti bytového domu je veľkým bonusom. Napriek vynikajúcej občianskej vybavenosti, tento bytový dom sa nachádza v slepej ulici v tichej časti sídliska s bezproblémovým parkovaním. Energetický certifikát B.

Cena 199 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
3-izbový byt
Lokalita
Družicová
Košice-Nad jazerom
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
69 m2
Poschodie:
2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
2
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať