Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ROZHANOVCE - TEHLOVÝ 4 IZBOVÝ PEKNÝ RD 117 M2 S TERASOU, NOVOSTAVBA HOLODOM.

Interné ID: 100205887
Ulica: Hyľovská
Obec: Rozhanovce
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
320 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj priestranný tehlový 4 izbový rodinný dom - novostavbu, v štádiu dokončenia holodom - minimálne náklady na dokončenie, v obci Rozhanovce, Košice - okolie. RD má 3 samostatné izby, halu s kuchyňou, komoru, technickú miestnosť, predsieň a  kúpeľňu s WC, priestrannú terasu, predprípravu na krb. V dome je nainštalované podlahové kúrenie, tepelné čerpadlo. Za príplatok je možné dodať solárny ohrev vody a rekuperáciu, 10 kW fotovoltaiku s virtuálnou batériou - pasívny RD. 

Klient potrebuje dokončiť podlahy, zárubne, dvere, kuchynskú linku, kúpeľňu a WC, prípadne krb. Tepelno-izolačné vlastnosti domu – kategória AO. Obytná plocha: 117 m2, plus vonkajšia terasa, pozemok celkom 471 m2. 

Dom je v štádiu výstavby 03/2023 dokončenie do konca roka za garantovanú cenu. IS : prívod vody a elektriny, kanalizácia. Možnosť dokončenia na kľúč, komplet dom pripravený na bývanie bez kuchynskej linky.

Cena 320 000 €  je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
117 m2
Plocha pozemku:
471 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
A
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti