Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

NOVÁ CENA - MAĎARSKO - HOLLÓHÁZA OBYTNÝ UBYTOVACÍ KOMPLEX PRE 60 ĽUDÍ

Interné ID: 100205817
Ulica: Fo
Obec: Hollóháza
Okres: Sátoraljaújhelyi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Ostatné
Typ: Predaj
150 000 €

Popis nehnuteľnosti

NOVÁ CENA - Maďarsko - Holloháza obľúbená a vyhľadávaná obec ihneď za hranicou. Ponúkame Vám v exkluzívnom zastúpení na predaj 12 izbové plne funkčné ubytovacie zariadenie v obci Hollóháza na rovinatom pozemku o výmere 1.000m2. Možnosť zriadiť ubytovňu pre potreby robotníkov.

Nehnuteľnosť je v dobrom technickom stave, má 12 samostatných izieb s možnosťou ubytovanie pre 4 - 6 osoby, kuchyňu, 2 jedálne, sociálne zariadenia a sprchy, umyvárne. Za objektom je samostatná kotolňa a veľká zastrešená terasa. Úžitková plocha objektu celkom je 450m2. Objekt slúži pre potreby ubytovania školské výlety, školy v prírode, tábory. Záhrada, stromy, ohnisko, panoramatický výhľad na okolie. Energetický certifikát D.

Cena 150 000 €  je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti