Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - HOLLÓHÁZA 3 IZBOVÝ RD S DVOMA BYTOVÝMI JEDNOTKAMI PO NOVEJ REKONŠTRUKCII.

Interné ID: 100205812
Obec: Hollóháza
Okres: Sátoraljaújhelyi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
119 000 €

Popis nehnuteľnosti

Maďarsko - Holloháza obľúbená a vyhľadávaná obec ihneď za hranicou. Ponúkame Vám v exkluzívnom zastúpení na predaj 3 izbový rodinný dom s dvoma bytovými jednotkami po novej rekonštrukcii v obci  Hollóháza na rovinatom pozemku o výmere 1.000m2. 

Nehnuteľnosť je po kompletnej rekonštrukcii, potrebné dokončiť drobnosti k okamžitému bývaniu. Byt číslo 1 má kuchyňu, kúpeľňu, izbu s krbovou pecou. Byt číslo 2 má kuchyňu, kúpeľňu, a 2 izby s krbovou pecou. Nová strecha, zateplenie, nové rozvody IS, nové okná, podlahy, dlažby a dvere, v kúpeľni kúrenie sálavými panelmi, ohrev vody bojler. Úžitková plocha domu celkom je 120m2. Na pozemku murovaná stavba garáž, sklad, dreváreň. Záhrada, stromy panoramatický výhľad na okolie, prístup z dvoch strán. Energetický certifikát B.

Cena 119 000 €  je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
1000 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
B
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti