Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - HOLLÓHÁZA 5 IZBOVÝ DVOJGENERAČNÝ RD BEZ NUTNOSTI REKONŠTRUKCIE.

Interné ID: 100205811
Obec: Hollóháza
Okres: Sátoraljaújhelyi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
175 000 €

Popis nehnuteľnosti

Maďarsko - Holloháza obľúbená a vyhľadávaná obec ihneď za hranicou. Ponúkame Vám v exkluzívnom zastúpení na predaj 5 izbový dvojgeneračný rodinný dom vo výbornom stave v obci  Hollóháza na rovinatom pozemku o výmere 870m2. 

Nehnuteľnosť je vo výbornom stave, bez nutnosti rekonštrukcie k okamžitému bývaniu. Na prízemí je kuchyňa, komora, jednoizbový byt s kúpeľňou, kuchyňou, kotolňa a garáž. Na poschodí 4 samostatné izby, kúpeľňa, WC, šatník.  Úžitková plocha domu je 200m2 vrátane garáže. Na pozemku, sauna, drevená kúpacia kaďa, altánok, dielňa. Ohrev vody slnečné panely, klimatizácia, kúrenie na plyn - radiátory v celom dome. Upravená záhrada, stromy a kvety, panoramatický výhľad na okolie. Energetický certifikát D.

Cena 175 000 €  je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
200 m2
Plocha pozemku:
870 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
2
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti