Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - FELSŐTELEKES 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU A LETNOU KUCHYŇOU

Interné ID: 100205701
Ulica: Hl
Obec: Felsőtelekes
Okres: Kazincbarcikai
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
26 000 €

Popis nehnuteľnosti

MAĎARSKO - Felsőtelekes. Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Felsőtelekes vzdialenej iba 69 km z Košíc. Hraničný prechod Hosťovce.

Podlahová plocha domu je 130 m2, nachádza sa na pozemku s rozlohou 2.540 m2, slivkový sad. IS: elektrina, kúrenie na plyn / gamatky / + pec na tuhé palivo, voda, septik. Prípojka na verejnú kanalizáciu pred domom. Sedlová strecha, krytina škridla. Asfaltová prístupová cesta. Dom má 4 izby, predsieň, kuchyňu, kúpeľňu, WC, komoru a kuchyňu. Dom postavený z váľkov a kameňa. Okná a dvere sú drevené, na oknách sú plastové rolety. Dom je čiastočne podpivničený - 1 miestnosť. Letná kuchyňa s izbou cca 18 m2. Na dvore garáž, senník s hospodárskou miestnosťou. Veľké záhrada s ovocnými stromami. Obec má dobrú občiansku vybavenosť - obchody. V okolí sú úžasne krásne turistické a cyklistické trasy. V blízkosti sa nachádza lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie. Energetický certifikát E. 

Cena 26 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
130 m2
Plocha pozemku:
2540 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti