Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - HIDASNÉMETI - VEĽMI PEKNÝ 6 IZBOVÝ BUNGALOV S GARÁŽOU

Interné ID: 100205682
Ulica: Szechenyi
Obec: Hidasnémeti
Okres: Abaúj-Hegyközi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
280 000 €

Popis nehnuteľnosti

MAĎARSKO -Hidasnémeti. Ponúkame Vám na predaj veľmi pekný 6 izbový rodinný dom - BUNGALOV s priestorom na podnikanie - služby, aktuálne kaderníctvo, prípadne samostatná hosťovská izba, postavený v roku 2012 v obci Hidasnémeti len 25 minút z Košíc po novej diaľnici.

Dispozícia domu: kuchyňa s jedálňou, veľká obývačka, 4 x samostatná izba a 2 kúpeľňa, šatník, a samostatný priestor na podnikanie - bývanie. Kryté parkovanie pre 3 autá, altánok, telocvičňa, detské ihrisko, garáž. Podlaha: plávajúca, dlažby. Steny: omietky, tapety. Okná: plastové. Stav objektu: novostavba z roku 2012. Kúrenie: ústredné s inteligentným plynovým kotlom. Strecha: sedlová, strešná krytina: škridla. Úžitková plocha domu je 230 m2 na pozemku s celkovou rozlohou 830 m2. IS: vodovod, elektrina, kanalizácia, plyn. Konštrukcia objektu: tehlová. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: tiché prostredie. 

Cena 280 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
230 m2
Plocha pozemku:
830 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
6
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti