Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

STEBNICKÁ HUTA - REKEREAČNÝ KOMPLEX SLNEČNÝ MAJER NA 22HA POZEMKU.

Interné ID: 100205628
Ulica: Slnečný majer
Obec: Stebnícka Huta
Okres: Bardejov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Hotely a penzióny
Iné:
1 499 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj atraktívny plne funkčný ubytovací komplex „Slnečný majer“ zameraný na agroturistiku, výborná  investícia s možnosťou ďalšieho rozvoja. Lokalita Stebnícka Huta, v blízkosti Bardejova, Bardejovských kúpeľov.

Dispozícia : Hlavná budova - Hotel s ubytovaním, recepcia, súčasťou hotela je koliba, lovecký salónik, bazén, jedáleň, spoločenská hala. Samostatne stojaci vonkajší altánok s grilom, krytá jazdecká hala, nádvorie. Penzión s kapacitou 100 lôžok poskytuje celoročné ubytovanie v dvojposteľových izbách a  apartmánoch. V rámci objektu sa nachádzajú 5 samostatné chaty. Pozemok 22 hektárov. Slnečný majer sa nachádza v krásnom lesnom prostredí, polohou je predurčený na nerušené ubytovanie, školy v prírode spojené s ubytovaním, detské tábory, konferencie a množstvo ďalších aktivít spojených s rozvojom agroturistiky. Výborné recenzie ubytovaných škôl, svadby, školenia. Energetický certifikát C. 

Cena 1 499 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
1000 m2
Balkón:
nie
Energetický certifikát:
C
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti