Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - ALSOREGMEC 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S OBROVSKÝM POTENCIÁLOM NA POZEMOKU S ROZLOHOU 3000 M2.

Interné ID: 100205603
Ulica: Fo
Obec: Alsóregmec
Okres: Sátoraljaújhelyi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Budova
44 000 €

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Maďarsko - ALSOREGMEC iba 48 km od Košíc. Ponúkame Vám na predaj rodinný dom gazdovského typu s 3 izbami. Obec Alsoregmec je vzdialená iba 38 km z Košíc.

Dom pozostáva z troch izieb, kuchyne, kúpeľne  a hospodárskej  budovy, výmera cca 80 m2. Čiastočne začatá rekonštrukcia, možnosť vytvorenia bývania s nádychom vidieka. Na pozemku je ďalší dom v pôvodnom stave tzv. letná kuchyňa s pivnicou, rozloha cca 20 m2, pôvodný stav. Na pozemku sa nachádza krásna udržiavaná záhrada s množstvom ovocných stromov a zeleninová záhrada. Pozemok má rozlohu 3000 m2, návratnosť investície je garantovaný z rodiacich ovocných stromov.  Dom sa nachádza v tichom prostredí   v centre obce. Atrakcie v okolí : Zemplén kaland park , cyklotrása, turistika, hubárčenie.

Cena 44 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
80 m2
Plocha pozemku:
3000 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti